Η Εταιρία Μας

 •      Η εταιρεία μας, διαθέτοντας τεχνογνωσία, οργάνωση και υποδομή, επενδύει τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό, για να μπορούμε  να προσφέρουμε πάντα τις πιο ασφαλείς και ολοκληρωμένες λύσεις, με τεχνολογία αιχμής στα συστήματα ασφαλείας-παρακολούθησης.
   
       Mε  "ασφαλείς λύσεις" είμαστε πάντα σε θέση να ανταποκριθούμε  και να προσφέρουμε στους πελάτες μας, σε κάθε απαίτηση και πρόβλημα ασφάλειας, λύσεις υψηλών προδιαγραφών που συμμορφώνονται πλήρως με την ισχύουσα νομοθεσία.
   
       Σκοπός μας δεν είναι μόνο η πώληση και η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας αλλά και η υποστήριξη του πελάτη μας  μετά την πώληση . Επιθυμία  μας είναι να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να είμαστε ο σύμβουλος ασφαλείας που θα υποστηρίζει αλλά και θα ενημερώνει τους πελάτες  μας για όλες τις εξελίξεις στα συστήματα ασφαλείας , ώστε να  τους εξασφαλίζουμε στο μέγιστο βαθμό την αίσθηση της ασφάλειας για αυτούς  τις οικογένειες τους και την περιουσία τους.

 

Οι Υπηρεσίες Μας

 •      Η Inss αναλαμβάνει να εγκαταστήσει το σύστημα συναγερμού που χρειάζεστε. Τοποθετούμε αυθημερόν το σύστημα ασφάλειας, στην οικία η τον επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς προβλήματα. Αφού μελετήσουμε τον χώρο και τις ανάγκες σας και από μια μεγάλη γκάμα συστημάτων συναγερμού, σας προτείνουμε την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση.
  • Οικία με προεγκατεστημένη καλωδίωση:

       Οι περισσότερες κατοικίες διαθέτουν προεγκατεστημένη καλωδίωση και για συναγερμούς. Στην περίπτωση αυτή η τοποθέτηση μπορεί να διαρκέσει μόλις μία μέρα, και θα σας εκπαιδεύσουμε για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του συναγερμού σας.

  • Οικία χωρίς προεγκατεστημένη καλωδίωση:

       Για κατοικίες χωρίς υπάρχουσα καλωδίωση, η εγκατάσταση εξαρτάται από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου που θα καλύψει ο συναγερμός. Όταν ο χώρος σας είναι μικρός (έως 70-80τμ.), τότε μπορούν να περαστούν καλωδιώσεις για να τοποθετηθεί ενσύρματο σύστημα ασφαλείας. Στην περίπτωση μεγαλύτερων χώρων, χρησιμοποιούνται μερικώς ή εξολοκλήρου ασύρματα συστήματα χωρίς μερεμέτια στο χώρο σας. Προτείνουμε λύσεις ηλεκτρονικής ασφάλειας πραγματοποιώντας την μελέτη και αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την ευθύνη της εκτέλεσης του έργου υπεύθυνα.

 •      Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης για καταγραφή εικόνας και ήχου. Ενα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) εγκαθίσταται με σκοπό την επιτήρηση του χώρου εσωτερικά και εξωτερικά. Παράλληλα γίνεται και καταγραφή της εικόνας και του ήχου σε σκληρό δίσκο.
   
       Η καταγραφή είναι κυκλική και η διάρκεια της ανάλογα τη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου είναι από μερικές ημέρες έως και εβδομαδες. Οι κάμερες ασφαλείας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μπορεί να είναι ενσύρματες,ασύρματες,δικτυακές,εσωτερικού η εξωτερικού χώρου με υπέρυθρο φωτισμό,αντιβανδαλιστικές,με αναγνώριση προσώπου, σταθερές ή κινούμενες  κ.λ.π.
   
       Τα Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης σας δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το σπίτι σας ή την επιχείρηση σας από την συσκευή του κινητού σας ή με την χρήση υπολογιστή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μέσω του internet.
 •      Η εταιρεία μας ασχολείται με την μελέτη, την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων προστασίας ενάντια της φωτιάς δηλαδή την πυρανίχνευση και την πυρόσβεση. Όλα τα προϊόντα μας είναι κορυφαίας ποότητας και πληρούν τις διεθνείς και ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Τα συνεργεία μας, έχουν πολυετή πείρα τόσο στην εγκατάσταση όσο και στην συντήρηση των συστημάτων πυροπροστασίας και ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους και την άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί.
  • Αναλογική Πυρανίχνευση:
       Το αναλογικό διευθυνσιοδοτημένο σύστημα πυρανίχνευσης προσφέρει στον χρήστη ευελιξία και απλότητα στη σχεδίαση παρέχοντας ταυτοχρόνως ευκολία στην εγκατάσταση τον προγραμματισμό και την χρήση. Σε κάθε βρόχο του πίνακα μπορούν να τοποθετηθούν έως 200 διευθυνσιοδοτημένες μονάδες όπως ανιχνευτές, κομβία, φαροσειρήνες, interface, επαναληπτικοί/μιμικοί πίνακες κλπ.
  • Συμβατική Πυρανίχνευση:
       Το συμβατικό σύστημα πυρανίχνευσης προτείνεται για μικρές και μεσαίες εγκαταστάσεις καθώς προσφέρει οικονομία και απλότητα στην σχεδίαση, γι΄ αυτό και οι συμβατικοί πίνακες σπάνια έχουν περισσότερες από 32 ζώνες. Σε κάθε ζώνη του πίνακα μπορούν να τοποθετηθούν έως 20 ανιχνευτές και απεριόριστος αριθμός κομβίων. Σε περίπτωση συμβάντος ο πίνακας εμφανίζει ένδειξη στην αντίστοιχη ζώνη.
       Οι ηχητικές/οπτικές ενδείξεις συνδέονται στις εξόδους συναγερμού του πίνακα. Οι πίνακες διαθέτουν επίσης βοηθητικές επαφές για την σύνδεση ηλεκτρομαγνητών βανών και λοιπών συσκευών.

 •      Οι σύγχρονες συνθήκες εργασίας έχουν επιτείνει την ανάγκη ασφαλείας για το προσωπικό και την περιουσία κάθε επιχείρησης. Το ηλεκτρονικό Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control) είναι πολύ απλό στη χρήση του και παρέχει διακριτικό αλλά και αποτελεσματικό έλεγχο στον προστατευόμενο χώρο. Σαν αποτέλεσμα του ελέγχου αυτού, είναι το άνοιγμα θυρών μέσω ηλεκτρονικών συσκευών που λέγονται καρταναγνώστες (CARD READERS) κατάλληλα προγραμματιζόμενων.
   
       Για το προσωπικό του κάθε οργανισμού, Access Control σημαίνει εύκολη πρόσβαση στον εργασιακό χώρο, με την χρήση μιας απλής κάρτας που έχει αποτυπωμένα τα στοιχεία και τα επίπεδα προσπέλασης του κατόχου της.
       Για την διοίκηση της εταιρείας το Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control) σημαίνει ασφάλεια του προσωπικού, προστασία της εταιρικής περιουσίας και την δυνατότητα για ένα σύγχρονο σύστημα ωρομέτρησης της εργασίας (time & attendance management) που παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και δυνατότητα σύνδεσης με την μηχανογραφημένη μισθοδοσία.
 •      Η εταιρεία μας , σύμφωνα με τις διεθνείς τεχνικές απαιτήσεις , διεξάγει όλες τις μελέτες και εγκαταστάσεις ΕΠΙΓΕΙΩΝ και ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ , σε κάθε ατομική ή ομαδική τοποθέτηση , με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και πιστοποιημένης ακρίβειας εργαλεία μέτρησης σήματος (πεδιόμετρο Ψηφιακής/Αναλογικής τηλεόρασης - Δορυφορικός και Επίγειος αναλυτής σήματος), για την άψογη εξυπηρέτηση σας και την τεχνικά άρτια εφαρμογή και λειτουργία του τηλεοπτικού συστήματος σας.
   
       Μπορούμε να μεταφέρουμε τις υπάρχουσες δορυφορικές εγκαταστάσεις, αλλά και να μετρήσουμε και να διορθώσουμε επίγειες εγκαταστάσεις λήψεως σε περιπτώσεις προβλημάτων. Επίσης μπορούμε με χρήση κατάλληλων διαμορφωτών να σας κάνουμε στις τηλεοράσεις να βλέπετε εικόνες από κάμερες η από την έξοδο του ψηφιακού καταγραφέα, η να κάνετε κεντρική διανομή οποιουδήποτε αναλογικού τηλεοπτικού σήματος.

Copyright © 2013 Intsystems. All Rights Reserved.